Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sütési tippek

Hogyan keverjünk simára?                                                                                                         

A masszát gyorsan és addig keverd,

amíg csomó mentes nem lessz.

A felveréshez használj fakanalat!

Az összetevőket fémkanállal egyenletesre

keverd ösze.


Hogyan morzsoljunk vajat?

A vajat vágd darabokra,

görgesd meg őket a lisztben,

majd a ujjaiddal morzsold el.

A vajat addig morzsold 

amíg morzsaszerűvé válik.


Hogyan olvasszunk csokit?

Tedd a csokit egy tűz-

álló edénybe,majd önts

5 cm vizet egy lábasba,

és forrald fel.

A lábast vedd le a tűzről,

aztán egy edényfogó-

kesztyűvel óvatosan 

tedd a csokis tálat

a vízbe,és a csokit

addig keverd,amíg megolvad.

 

Honnan tudjuk hogy a tészta megsült?

a sütési idő elteltével úgy ellenőrizheted,

hogy a tészta megsült-e,hogy az ujjadal

megnyomod a közepén.A megsült tészta

rugalmas és szilárd.

néhány tortát sütőpapírral a tetején

kell megsütni,hogy ne égjen meg a teteje!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.